Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Nya Simtränare

  • 21 aug 2009

image: Nya Simtränare

Saltis-Sim har glädjen att presentera två nya simtränare;
Göran Nilsson och Helen Wedberg! samt en ny simlärare Sofie Markstedt!

Ny hemsida och Faktureringssätt

  • 14 aug 2009

image: Ny hemsida och Faktureringssätt

Fakturering inför höstterminens simgrupper har börjat.

Nytt från och med nu är att fakturering sker från vår nya hemsida. Hemsidan är i sitt uppstartsskede och är ännu inte publicerad. Det här innebär att några av medlemmarna redan fått och andra kommer så småningom att få fakturorna denna väg, dvs via e-post. Betald faktura = garanterad plats i Saltis-Sim.

Adressen till nya hemsidan kommer att vara densamma som idag www.saltis-sim.com

Uppsim, Näckenbadet

  • 14 aug 2009

image: Uppsim, Näckenbadet

Alla nya barn/simmare som vill börja simskola eller börja simträna i Saltis-Sim kallas härmed till ett obligatoriskt uppsim. Se datum och tid i kalendern.

På uppsimmet säkerställs barnets/simmarens kunskapsnivå på ett enkelt och lättsamt sätt. Simklubben meddelar dig därefter vilken simgrupp du ska anmäla dig till. Anmälan ska ske på klubbens nya hemsida www.saltis-sim.com

Vid uppsimmet börjar simmaren med att anmäla sig, därefter byter simmaren om och duschar. Sedan går simmaren ut i simhallen och väntar på sin tur.

Vi kommer även att ha försäljning av simglasögon m m.

Varmt välkomna!