Nyheter

Försommarens stora rullskidclinic blev succé.

Cirka 30 medlemmar samlades 16 juni för att nå nästa rullskidnivå, vare sig utgångspunkten var total nybörjare eller viss vana. Vuxna, ungdomar och barn gick genom teknikpass som kombinerades med styrketräning, fika och lite kul och bus för de minsta.  

En god nyhet är att vi kommer ge ytterligare en chans att komma in i rullskidstekningen den 25 augusti då vi har vår stora uppstartsträning för hela klubben. Mer om vad som händer då kommer.

 

 

Marken är bar!

Nu är vår barmarksträning för vuxna i full gång. Fram till midsommar varvar vi löpning, styrketräning och rullskidor. Det sker torsdagar 20.00 med samling på Saltsjöbadens IP om inget annat meddelas i våra mail-kallelser som går ut tidigare i respektive vecka. Där framgår också vad passet kommer innehålla. Varmt välkomna.

 

 

Nu vill vi fira ut klubbsäsongen med alla vuxna, unga och barn!

Vi ses torsdag 21 mars kl 18.00 på golfrestaurangen där vi blir omhändertagna av restauratörerna Micke & Micke. Det blir en kväll med återblickar från vår vinter ihop, framåtblickar och inte minst skönt häng med musik och snack.

Vi bjuder på pizzabitar, snacks och alkoholfria drycker. Och så är baren öppen för den som vill köpa en öl eller ett glas vin.

Anmäl er HÄR 

 

 

För andra året i rad har vi korat Saltis snabbaste skidåkare. För resultat, bilder och mer: Gå vidare till Saltis Snabbaste utan att passera gå

 

 

Dags för en klassiker lördag 17 februari!

Läs mer här: Till Barnens Vasalopp 2024

Och en direktlänk till massa bilder: fotogalleriet  

 

 

Delta i välgörenhetstävling på arenan

Välgörenhetsloppet Ski for Mental Health är initierat av Fonden för Psykisk Hälsa som samlar in pengar till forskning. SIF Skidor och arenan är samarbetspartners. Det är ett kul och trevligt evenemang med stort hjärta som välkomnar alla som gillar skidor och att göra gott.

Läs mer och anmäl dig här: Hemsida Ski for Mental Health

 

Årets tävlingsschema är lagt

I år har vi en spännande tävlingssäsong på arenan. Saltis Snabbaste tycks bli officiell tävling och stå med i Skidförbundets kalender. KM är flyttat från mörk torsdagskväll till strålande söndag. Och så har vi den nya tävlingen Ski for Mental Health där allt överskott går till forskning kring psykisk ohälsa. Söderskidan är en klassiker med fyra deltävlingar där en av dem sker på vår arena. Den första deltävlingen är redan 16 januari så läs mer här nu: Om Söderskidan.

Vår tävlingssida uppdateras kontinuerligt med mer detaljer, men för att får en snabb överblick kommer här ett sammandrag.

Söderskidan                              Tisdag, 23 januari, kväll. Skate.

Ski for Mental Health               Lördag 10 februari, eftermiddag. Klassiskt.

Klubbmästerskap                     Söndag, 11 februari, eftermiddag. Klassiskt/Skate.

Barnens Vasalopp                    Lördag, 17 februari, förmiddag. Klassiskt.

Saltis Snabbaste                       Söndag, 10 mars, eftermiddag. Klassiskt.

Har ni frågor om tävlingarna redan nu eller vill vara funktionär, kontakta vår tävlingsansvarige Kerstin Nyman här

 

SIF Skidors kärlek till Grönklitt

Träningsresan till Grönklitt i början av december bjöd tjugofem deltagare på otroliga förhållanden; fyra minusgrader, svaga vindar och riktigt finpreparerade 60 kilometer spår.

Helhetsbetyget från våra medresenärer är överväldigande. Så naturligtvis blir det en ny resa nästa år. Och på allmän begäran förlängs den så vi får ännu mer skidåkning ihop. 

 

Let us entertain you

 

 

 

Nu öppnar vi upp platserna i barn- och ungdomsgrupperna för säsongen 23/24 

I söndags samlades 36 medlemmar för barmarksträning. Trots -6 grader blev det rekord. Men det finns plats för fler. Och idag startades snökanonerna upp så snart står vi mitt i allt det vita.

Eftersom det här är de ungas år satsar vi extra på nästa generation. Som barn- och ungdomsmedlem får man bland annat det här nu:

-Gratis medlemskap fram till nyår.

-Glida ut i spåret med oss på söndagsförmiddagarna när snön är som bäst.

-Glädjen i att hänga i snön och skidträna ihop med andra barn och unga.

-Delta på sin egen nivå, i våra grupper tas alla om hand. 

-Åka spårmaskin i mörkret med pistören Anders när spåret är tomt och skogen full av spännande skuggor från lyktorna. Kanske ser vi hjort och hare.

Läs mer om övriga förmåner som SIF Skidmedlem där bland annat vuxna har ett jättebra försäsongserbjudande på spårkort: Förmåner

 

Om barngruppen

Här samlas barn i åldern 5-10 år ihop med en av sina föräldrar. I den här gruppen fokuserar vi på att leka oss fram till känslan för skidåkning men så klart ingår också kul och utvecklande övningar. 

Läs mer här: Barn och ungdomsträning

 

Om ungdomsgruppen

För ungdomar i åldern 10-16 år. Passar ungdomar på alla nivåer, från nybörjare till de som redan kommit en bra bit. Det finns en grupp för klassiskt och en för de som föredrar skate, men man kan hoppa mellan grupperna under säsongen. För ungdomar som vill tävla står SIF Skidor för startavgifterna i klubbtävlingar.

Läs mer här: Barn och ungdomsträning

 

Blir du sugen? Gå in här och bli medlem: Medlemsansökan

 

 

Webshoppen är härmed öppen stängd!

Nu är shoppen öppen och det går att beställa våra klubbkläder. För att få kläderna så tidigt som möjligt efter nyår går ordern redan nu på måndag. Därför är sista beställning söndag 23:59.

OBS. Det här är möjligheten att få kläder att använda den här säsongen. Nästa beställningsrunda blir eventuellt i januari men då kommer kläderna i slutet av säsongen.

Inför beställningen

- Gå hit: www.sifskidor.store. Klicka på "Lagbutik" i röd ruta uppe till höger. Fyll i användarnamn: "Saltsjöbadens".

-Rabatten är 50% över hela kollektionen. Alla priser i SEK vare sig det står NOK eller ej.

-Vi har lagt till ett par karboniumbyxor som inte funnits att prova. De är lösare i passformen än tightsen.

-För kontroll av din storlek, om du ej var med på klädprovningen, gå hit: Swix storleksguide

-Sorterar du på kön så kom ihåg att vissa saker är unisex och de kommer inte med i sorteringen (mössa, pannband, tights). 

 

Om du stöter på några problem i helgen kontakta gärna Joakim via telefon eller sms på: 070-321 61 51 så gör vi allt vi kan för att alla ska kunna göra sina beställningar.

 

 

Försäsongsträffen blev en magisk tillställning

Det blev en skön kväll på Saltsjöbadens Golfklubb med blandat information och aktiviteter dit både medlemmar och allmänt skidintresserade barn, unga och vuxna hittade.

Kvällen startade 18.00 med premiärvisning av SIF Skidors nya film. På scen trakterades Saltis skidpanel av vår ordförande Christopher. Och på plats fanns våra sponsorer och Ski&Bike som erbjöd skidprylar till bra priser. För medlemmar fanns en provkollektion av de nya Swixkläderna i olika storlekar att testa.

Under kvällen lottades fina priser ut i skid-lyckohjulet. Ihop med SATS hade vi dessutom en kul staktävling och så bjöds det på dryck och tilltugg. 

Tack alla som var med oss. Tillsammans skapade vi en riktigt magisk kväll.

Vill du se bilder från eventet, gå till vårt fotogalleri

 

 

I december drar vi till Grönklitt!

Tänk att garanterat få sina första mil på snö redan i början av december. Det förverkligar vi nu! SIF Skidors försäsongsresa för alla medlemmar går till Orsa Grönklitt, känt för snösäkerhet och fina spår. Här tränar vi teknik och får lite längre pass och lägger en fin grund för säsongen. Utöver det kul samtal runt lunch- och middagsbordet med rosiga kinder.

Vi bor i 4 och 6-bäddsstugor i centrumbyn vilket placerar oss precis intill skidspåren och Grönklitts faciliteter.

I priset ingår:

  • Boende
  • Spårkort
  • alla träningar
  • alla luncher
  • middag på lördagkväll

Resan och frukost ligger utanför. Alla tar med egna sängkläder. Slutstäd kan beställas på plats. Och spårkorten ligger och väntar när man kommer upp.

Vi har stugorna redan från torsdag 7:e så det är möjligt att åka upp redan då för den som har möjlighet.

Räkna med avfärd från Saltis kl 16.00 för fredagsavgången. Vi koordinerar resandet när vi vet hur många vi blir och vilken dag man tänker åka upp. Om det blir så många att det lönar sig med buss, arrangerar vi det.


Fakta i korthet

När: 7 eller 8 till 10 december.

För vem: vuxna och ungdomar i alla nivåer. Både skate och klassiskt.

Pris: 1950 kronor för vuxna. 1590 kronor för ungdomar.

Bokning senast 1 november via den här länken: Grönklitt, here we come

Betalning ska sker senast 14 november.

 

Om några frågor, maila reseansvariga Lena Wästfelt på: lena.wastfelt@outlook.com

 

 

Inte utan stolthet kan vi nu presentera SIF Skidors nya sponsorer!

 

 

Oktober november á la SIF Skidor

Fram med kalendern. Här kommer tre datum i relativ närtid vi rekommenderar att du rödmarkerar. Separat info för respektive händelse kommer via mail.

1 oktober - Barmarksträningen för vuxna startar (rullisträningen fortsätter parallellt)

12 november - Barmarksträningen för barn och ungdomar startar

15 november - stora medlemskvällen med nya klädkollektionen, föreläsning och mer

 

 

Höstsäsongen är här!

3 september rullade vi igång höstsäsongen. Nu kör vi rullskidträning varje söndag klockan 10.00-11.00 en bit in i oktober. Från ungdomar till vuxna, alla erfarenhetsnivåer och både skate och klassiskt. Gruppen kommer delas upp när vi ses så man hamnar i "sin" grupp.

Fokus ligger på att åka ihop men tränarna kommer även förmedla teknikråd och tips för att alla ska få ut mer av åkningen och få en rolig och säker upplevelse.

Anmäl dig via inbjudningsmailet som går ut varje vecka. Let´s roll.

 

 

Rullskid-clinic 14 maj

Med borstad och torr asfalt var det dags att att sätta fart på rullskidorna. SIF Skidors clinic samlade elva unga och vuxna som tränade på kroppsrörelse, stavteknik och inte minst att bromsa snabbt och säkert. Allt som en förberedelse för att kunna åka rullisar under sommarperioden.

Som en förberedelse för när snön faller drar vi igång vår nya rullskidträning i september. En grym chans att få extramil i benen i grennära träning inför säsongen. Stand by för mer info i slutet av augusti. 

Och för er som är sugna men saknar egna rullskidor, glöm inte bort vår rabatt på 20% hos Ski & Bike i Hammarby Sjöstad. De har även service av rullskidor. Se mer här:  Ski & Bike hemsida

 

 

Saltis Snabbaste stängde säsongen i strålande sol!

Under söndagen firades säsongen ut och 52 deltagare gjorde upp om titeln Saltis Snabbaste. Läs mer här: Saltis Snabbaste resultat och bilder

 

Välkommen till Saltis Snabbaste!

Söndagen den 12 mars firar vi av säsongen och samtidigt introduceras den nya tävlingen Saltis Snabbaste. I snön bygger vi upp afterski-stämning med hamburgare, skön musik och utlottning till både publik och tävlande plus fina priser till vinnarna i varje klass.

När: söndag 12 mars, klockan 12.00

Var: Saltsjöbadens Skidarena

Hur: Hur: 2,1 km sprinttävling. På riktigt och med glimten i ögat. 

Till mer information och anmälan

 

 

 

I barnens spår - för framtids segrar

Barnens Vasalopp i SIF Skidors regi samlar varje år upp till 100 barn i åldern 3-10 år. Det är i första hand en familjefest och ett kul sätt för barnen att ta sig sträckan Sälen-Mora fast i mindre skala. Längst spåret finns därför skyltar med de olika  vasaloppskontrollerna såsom Mångsbodarna och Oxberg. Efteråt bjuds alla deltagare på korv och dryck och får motta diplom och medalj.

Datum: Söndag 19 februari

Anmälan: på plats från kl 9:30

Gemensam start: kl 11:00

Anmälningsavgift: 50 kronor/barn via swish vid starten 

Åldrar: rekommenderad ålder är 3-10 år

Klasser och sträckor:

Vi har inga klasser och barnen väljer själva vid anmälan hur långt man vill åka: 

-400 meter 

-1 km

-2 km

 

Alla deltagande barn får nummerlapp, medalj och diplom samt korv med bröd, kexchoklad och dryck.

För påhejande föräldrar, släktingar och syskon finns försäljning av kaffe, bullar, dryck mm i vårt café.

 

 

Grand opening. Skiduthyrning och café. 

I helgen öppnade SIF Skidor ihop med skidarenan upp Snow food café där du kan köpa kaffe, sportdryck, choklad, varm korv och mer. Vi håller till i vagnen intill entrén.

Dessutom startar vi även skiduthyrningen som varit på gång ett tag, i samarbete med Atomic. Här kan du hyra kompletta utrustningar för både skate och klassiskt. Än så länge endast för vuxna. Utrustningen kostar 100 kronor/timme.

Vi håller öppet varje helg mellan 9:30-14:30.

Mellan 11-13 kan du prova Atomicskidor om du är intresserad av att köpa ny utrustning. Efter teståkningen får du en rabattcheck på 10% att användas på Länna Sport.

Varmt välkomna.

 

Snart dags för vårt klubbmästerskap för alla våra medlemmar, såväl ung som gammal, erfaren som ny på skidor. Torsdag 9 februari, nummerlappsutlämning kl 18:30 och klassisk stil gäller. Priser till vinnarna i alla klasser. Anmälan senast tisdag 7 februari. Läs mer här: KM 2023

 

 

Öppet event för alla: vasaloppsrävar, rookies och allmänt intresserade.

Det är en månad kvar tills de första åkarna står på startlinjen i årets Vasaloppsvecka. SIF Skidor vill att alla anmälda ska vara helt förberedda, men också inspirera åkare som går i tankarna att prova, i år eller framöver.

Därför bjuder vi in till ett peppande forum där Vasaloppsexperter med sammanlagt över 60 lopp bakom sig besvarar frågor som: Är Vasaloppet något för mig? Hur långt ska jag ha åkt innan? Vem ska valla mina skidor? Blåbärssoppa eller gel tejpat på kläderna?

 

KVÄLLEN I KORTHET
1. Mingel med dryck och tilltugg.

2. Vasaloppet på femton minuter. Vi går genom bansträckning, vätskestationer, bästa sätt att resa och bo mm.

3. Vasan by Patrik Attemark. Saltis mest meriterade Vasaloppsåkare med 27 genomförda lopp berättar om sina erfarenheter från spåret.

4. Breakout-grupper. Här vi ger mer specifik kunskap och öppnar upp för frågor och diskussioner. Gruppindelning:
-Begränsad erfarenhet av Vasaloppet
-God erfarenhet av Vasaloppet
-Tjejvasan
-Vasaloppet på skateskidor

5. Avslut. Vi ordnar listor för samåkning.

Alla som kommer får en buff, och Ski & Bike säljer utrustning till bra priser.

PRIS: Kostnadsfritt och öppet för alla
VAR: Aktivitetshuset ovanpå läktaren på Saltis IP
NÄR: Måndag 30 januari, kl 18.30-20.00

Anmälan genom att klicka "kommer" i Facebook-evenemanget (även medföljande behöver anmäla sig). Gå hit för att anmäla: Vasaloppsforums fb-evenemang

 

Tävlingssäsongen börjar 10 januari!

På vår arena kommer vi anordna ett antal tävlingar: Klubbmästerskap (9 feb) Barnens Vasalopp (18 feb) och Saltis Snabbaste (11 mars). Mer om det på hemsidan och facebook längre fram. Först ut är dock Söderskidan.

Söderskidan är en cup anordnad av olika klubbar i Stockholmsområdet, däribland vår. Den har klasser för barn, ungdomar och vuxna och man behöver inte delta i alla deltävlingar för att vara med. Här är tider, platser och åkstil:

10/1: Rudan - Klassiskt

24/1: Ågesta - Klassiskt

31/1: Lida - Skate

7/2: Rudan - Klassiskt

14/2: Saltsjöbaden - Skate

För SIF Skidors medlemmar är deltagandet gratis men man behöver ett chip för tidtagningen. I år har vi beslutat köpa in fem chip som klubben lånar ut för en säsong. Normalt kostar de 860 kr men vuxen tävlande betalar 300 kr och barn och juniorer får låna gratis. Först till kvarn gäller.

För att anmäla sig, få ett av de fem chipen eller ställa frågor, kontakta vår tävlingsansvarige Kerstin Nyman här: Kerstins mail. Där kan du också meddela om du vill delta som funktionär när Söderskidan hålls här hos oss den 17:e.

För mer information om Söderskidan, se här: https://www.svenskalag.se/ikjhaninge-soderskidan

Har du inte gått med oss ännu men är sugen på att göra Söderskidan? Gå hit:

wohoo, medlemskap here I come.

 

Säsongsstarten är härmed spikad!

Söndagen 8/1 gör vi den första träningen för alla grupper. Nytt för i år är att vi har utökat grupperna så vi ska kunna supporta alla längdåkare vilken utgångspunkt man än har.

TRÄNINGSSCHEMA
Vuxna i grupperna: lågfart, mellanfart, de snabba, skate
Torsdagar 20.00-21.00 med fokus på kondition
Söndagar 10.00-11.00 med fokus på teknik

Juniorgrupp 10-14 år
Söndagar 10.00-11.00, både skate och klassiskt

Barngrupp 5-9 år med förälder
Söndagar 10.00-11.00, blandat lek och teknikträning

Samling på snö vid skidarenan tio minuter innan träningen startar.

 

För barn- och juniorgruppen har vi prova på-dag på söndag den 8:e. Det betyder att man kan delta utan att lösa medlemskap i förväg för att se om skidor är grejen. 

Anmäl till prova på juniorgruppen här: markus@blacktip.se 

Anmäl till prova på barngruppen här: emil78gregorica@gmail.com. (obs, en förälder deltar också och löser spårkort)


Vi ses den 8:e!
SIF Skidors tränargrupp säsongen 2023


Från vänster:
Fredrik Trahn - barn
Markus Norsted - juniorer
Niklas Lindqvist - vuxna
Jimmy Norrman - juniorer
Nina Nygaard - vuxna
Anders Karlström - vuxna
Emil Gregorica - barn (saknas på bild)

 

Försäsongspris på spårkort för alla medlemmar

I år kan SIF Skidor för första gången erbjuda ett rabatterat spårkort. Detta tack vare det härliga samarbete vi har med skidarenan.

Alla medlemmar, nya som gamla, får 200 kronor rabatt på spårkortet om man köper det innan julafton.

Slår man ihop det med försäsongsrabatten som arenan ger betyder det att kortet kostar 1 095 kronor fram till julafton, i stället för 1 595 kronor efteråt. 

Är du medlem i SIF-skidor och har betalat 22/23 års avgift, gör så här:

Gå in på https://www.turtle-pay.com/saltsjobadengk/?e=sparknapp. Ange ditt personnummer och övriga uppgifter och under ”Spårknapp” välj ”Medlem”. I fältet Golf-ID skriver du ”SIF Skidor”. Sen är det bara att betala med Bank-ID. Spårknappen hämtas vid arenan i samband med att spåret öppnar, eller i klubbhuset måndag till onsdag 9-14.

Är du inte medlem i SIF-skidor, gå hit:

https://www.saltsjobadensif.se/.../hur-blir-jag-medlem/

 

Nu öppnar vi skiduthyrning!

Vi kommer kunna erbjuda nya kompletta utrustningar för både klassiskt och skate. För både vuxna och barn. Till ett rimligt pris.

Utrustningen kommer från sponsorn Atomic och samarbetet har gjorts möjligt tack vare en stor insats från golfklubben.

Uthyrningen håller till i klubbhuset och startar så snart vi fått tillräckligt underlag för att skapa åkbara spår. Den kommer sedan hålla öppet dagtid alla helger hela säsongen ut.

Atomic storsatsar på längd och sponsrar bland annat amerikanska elitåkaren Julia Kern (stort leende här nedanför) och flera svenska åkare. Kanske kommer några av dem dyka upp i spåret under säsongen och visa oss hur fort man faktiskt kan köra ett varv på konstsnöspåret.

 

 

Nyhet! Barmarksträning för barn och juniorer

I december ordnar vi för första gången försäsongsträning för våra barn i åldern 5-9 år med träning ur ett lekperspektiv där föräldrarna tränar med barnen. Även vår juniorgrupp 10-14 år har förärats med försäsongsträning.

Vi startar den 4 december och har tre tillfällen innan jul.  För att efter nyårshelgen med största säkerhet gå över på snö. 

Träningen sker för både barn- och juniorgruppen söndagar 10.00-11.00 med samling 09.50 utanför Saltsjöbadens golfklubbs entré. Efter samlingen delar grupperna upp sig och tränar separat.

Läs mer om försäsongsträning för barn, ungdomar och juniorer!

Och är ni ännu inte medlemmar, gå in på Bli medlem i SIF

SIF Skidors barnträning utgår från Skidförbundets koncept ”Träna tillsammans” där föräldrarna tränar ihop med barnen.

 

 

Barmarksträning för vuxna start 13 november

Efter höstlovet drar vi igång barmarksträningen för vuxna. Nyhet för i år är att vi flyttar träningen från kvällstid i slalombacken till helgträning på hemarenan.

Med start 13 november ses vi numera söndagar klockan 09:50 utanför entrén till golfklubben och rör oss klockan 10.00 bort mot Lugna Promenaden där det finns en bra backe för intervallträning. Fokus är teknik och kondition. Ta gärna med stavar (helst 5-10 cm kortare än vinterstavarna, men finns inte det kör de vanliga stavarna). Med hjälp av dem kan vi komma lite närmare vinterns stavtag i träningen.

Barmarksträningen syftar till att förbereda för snösäsongen. Upplägget anpassas för deltagarna så alla nivåer kommer få ut massor. Utöver själva träningspasset är det en fin chans att utbyta tips och idéer för träning och utrustning, så alla är laddade när det börjar singla vitt från himlen.

Och är du ännu inte medlem, gå in på Bli medlem i SIF

Varmt välkomna!

Numera utgår all barmarksträning från hemarenan med träffpunkt golfklubben.

 

Nu laddar vi för säsongen 22/23. Stand by.

Nu planerar styrelsen och tränarna säsongen som allra bäst. Första aktivitet som rullas ut är barmarksträningen. Startdatum och upplägg meddelas här och via facebook i början av oktober. 

 

Kom och häng med oss den 20 februari - vi ordnar bl a Barnens Vasalopp!     

Under dagen arrangerar vi Barnens Vasalopp, teknikträning (klassiskt och skate) för vuxna samt skidvallning med vår samarbetspartner Ski & Bike.

Välkomna!
 

 

 

Vi har öppnat upp vår barn & föräldraträning (ca 5-9 år)!        

Tid: söndagar kl. 10-11, samling 09.45, plats: Golfbanan/Skidarenan 

Start: prel. 16 januari. 

Hör av er till Emil Gregorica om ni har några frågor och för intresseanmälan,  emil78gregorica@gmail.com 


För att man ska få vara med och träna behöver man vara medlem i SIF samt erlägga sektionsavgift till Skidsektionen, se se fliken ”Bli medlem”-  http://www.saltsjobadensif.se/skidor/bli-medlem/hur-blir-jag-medlem/

 

Vi öppnar upp vår barn & ungdomsgrupp (ca 10-15 år)!        

Tränare blir Markus Norsted, som tidigare år har varit ansvarig för det vi kallar “barn och föräldraträning” . 

Tid: söndagar kl. 10-11, plats: Golfbanan/Skidarenan 

Start: 9 januari. 

Hör av er till Markus om ni har några frågor och för intresseanmälan,  markus@blacktip.se.


För att man ska få vara med och träna behöver man vara medlem i SIF samt erlägga sektionsavgift till Skidsektionen, se se fliken ”Bli medlem”-  http://www.saltsjobadensif.se/skidor/bli-medlem/hur-blir-jag-medlem/Klubbkläder, något för dig?       

För två år sedan tog vi fram en ny kollektion skidkläder i fräsch SIF Skidor design tillsammans med Trimtex, och anpassad för oss längdåkare. Vi vill nu återigen fråga våra medlemmar om det finns intresse att köpa klubbkläder. Kolla din inkorg så hittar du mer info där. Om många är intresserade så kan vi öppna upp en ny webshop hos Trimtex. 
Svar önskas senast 7 november.

 

Breaking news: SIF Skidors träningsprogram för vintern 2021/22 är klart - barmarksträningen börjar den 6 oktober!      

Snart drar vi igång säsongens träning. Liva upp hösten med barmarksträning och förbered dig inför skidsäsongen – onsdagar kl 20.00-21.00 i Saltisbacken från första oktoberveckan! 

När skidarenan öppnar erbjuder vi träning två gånger i veckan för våra vuxengrupper: 

Teknikträning - söndagar kl 10:00-11:00 på skidarenan

- Intervallträning - onsdagar kl 20:00-21:00 på skidarenan

Mer information kring våra träningsprogram finns under fliken Skidverksamhet/Vuxenträning. Vi hoppas även den kommande vintern kunna erbjuda träningsgrupper för barn och ungdomar, vi återkommer till det senare i höst (se Skidverksamhet/Barn & ungdomsträning). 

Som vi meddelat tidigare är det sedan hösten 2020 Saltsjöbadens Golfklubb som äger och driver konstsnöanläggningen i egen regi, SIF har därmed inte längre något ägande eller ekonomiskt ansvar för skidarenan. 

Hör gärna av dig till oss i styrelsen om du undrar något. Du kanske vill leda någon av våra träningar eller har lite friska idéer kring vår verksamhet och känner att det vore kul att engagera dig.

Vi hälsar våra nuvarande och blivande medlemmar välkomna till en ny och rolig skidsäsong! 

.....och du, vi ses väl i Saltisbacken den 6/10?

/Anders, Gabriel, Kerstin, Mats, Micke, Niklas