Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Kansliet

  • 23 jan 2010

image: Kansliet

Hej!

Jag kommer flytta till Umeå för att studera och min efterträdare för kansliet är Annika Billing.

Kansliet kommer vara bemannat måndagar kl 17-19.

Junior DM

  • 18 jan 2010

image: Junior DM

Till årets Junior DM hade 3 simmare från Saltis kvalat in Fabian Bergman, Maria Lunusjkin och Helen Wedberg.

Placeringsmässigt lyckades Fabbe bäst med en 8:e plac. på 100 rygg med tiden 1.03,43. Hans bästa prestation var dock 200 rygg med fina 2.18,58. Marias bästa lopp kom på 100 rygg och där stannade klockan på 1.12,88. Helen hade kvalat in på 50 rygg och där blev tiden 35,14.