Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

World Cup 5-6 november

  • 30 okt 2010

image: World Cup 5-6 november

Fabian Bergman har kvalat in till World Cup tävlingen i Eriksdalsbadet! Passa på att heja på honom och se hela världseliten. Se http://www.simforbundet.se/masterskap/2010/world_cup/info.html för information.

Starkt jobbat Fabian och lycka till!

Fagersta Lägret

  • 24 okt 2010

image: Fagersta Lägret

En mycket lyckad helg i Fagersta

Fagersta träningsläger

  • 23 okt 2010

image: Fagersta träningsläger

Simmare från C1, C2 samt B grupperna är nu på plats i Fagersta.

UGP4

  • 19 okt 2010

image: UGP4

Den första UGP tävlingen för hösten bjöd på många bra Saltis simningar, stack ut lite extra gjorde Williams 100 bröst på 1.34 och Fabbes 100 rygg på 59,8. Hela resultatlistan kommer snart upp under tävlingar till vänster.

Erbjudande Länna Sport

  • 14 okt 2010

image: Erbjudande Länna Sport

 

Erbjudande från Länna sport

Från den 11 oktober till den 31 oktober kan du köpa Nikeskor, indoor, basket, gymnastik med 40% rabatt på Länna Sport. Klicka på bilden,skriv ut kupongen och ta med till Länna. Den måste visas upp i kassan.

Sporthälsningar
Saltsjöbadens IF

Seriesim Final

  • 11 okt 2010

image: Seriesim Final

Tidig lördagmorgon, ovanligt för att vara Seriesim, var det dags för Seriesimmets avslutande final på Eriksdalsbadet. På läktaren fanns vår hejarklack som hjälpte oss fram till en tredjeplats i finalen och en total fjärdeplats i vår serie fyra, ett bra facit på vårt första Seriesimsår.

Kul tycker vi, tränarna!