Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Efteranmälan

  • 19 jan 2011

image: Efteranmälan

Hej alla !

Vi har nu öppnat ett antal grupper för efteranmälan.
Gå in under verksamhet simskola välj sedan lilla bassängen eller tvärgrupper
Finns nivå 1 - 3 i lilla bassängen och nivå 4 - 6 på tvären i stora bassängen

m v h
SIF Simning
 

JDM

  • 17 jan 2011

image: JDM

Bronsmedalj och JSM kval av Fabbe, 1.01 och snart under minuten av Maria och ett nytt kanonlopp av Emilia, det är lite av helgens Junior DM resultat. Hela resultatlistan hittar du snart till höger.

Duvedoppet

  • 10 jan 2011

image: Duvedoppet

Emilia åkte i söndags till Katrineholm och Duvedoppet för att försöka kvala till JDM. Om hon klarade? Hon sänkte sitt personliga rekord med 2,4 sek. till 30,91 på 50 fjäril  och kvalade inte bara till JDM utan även till Senior DM! Grattis Emilia!