Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

SUM-SIM

  • 24 jul 2011

image: SUM-SIM

Sum-Sim brons till Fabbe på 100 ryggsim!

Svenska Ungdoms Mästerskapen i SIMning i Falun är nu avklarat för våran del. Fabbe infriade våra högt satta mål, att ta medalj på 100 ryggsim. Det blev också på en mycket bra tid 1.00,37, som också är nytt klubbrekord.

Ett stort grattis Fabbe!

Motala läger och NUSS

  • 12 jul 2011

image: Motala läger och NUSS

Nu är vi hemma från lägret i Motala med avslutande tävling i Norrköping. Vilket väder vi hade och Motala som lägerplats är toppen (bilder finns nu i bildgalleriet).

Under den avslutande tävlingen NUSS i Norrköping slogs det nästan bara personliga rekord och dessutom ett nytt klubbrekord av Fabbe på 400 frisim.

Trötta och nöjda landade vi under söndags eftermiddagen på Stockholm Central efter ett mycket bra avslutningsläger.

Nu är det bara Fabbe som har Sum-Sim i Falun kvar den 21-24 juli.