Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

World Cup

  • 17 okt 2011

image: World Cup

Både Maria och Fabbe hade kvalat in att deltaga i den andra deltävlingen av World Cup i Stockholm. Vi gjorde totalt 6 starter och fick 4 personliga varav 2 klubbrekord, inte så illa så tidigt på säsongen.

UGP4

  • 10 okt 2011

image: UGP4

Sista deltävlingen av UGP4 2011 simmades under helgen i Eriksdalsbadet och vi gjorde toppresultat.

Nordic Open Masters

  • 3 okt 2011

image: Nordic Open Masters

Vi hade inte bara simmare på Gotland den här helgen. Anna Hammar har simmat Nordic Open Masters i Köpenhamn och gjorde det så bra att det blev ett nytt Klubbrekord för damer på 100 medley med tiden 1.07,83. Grattis Anna!

Solberga Open

  • 2 okt 2011

image: Solberga Open

Simmare ur A och B grupperna är i Visby för att simma Solberga Open. Vi är en relativt liten skara, 14 simmare, men de är ofta på prispallen!