Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

SUM-SIM Riks

  • 19 dec 2011

image: SUM-SIM Riks

Efter ett par strykningar kom William med till Riksfinalen i Svenska Ungdoms Mästerskapen i Helsingborg på 100 frisim po 13.

Wille gjorde en bra simning på sitt första stora mästerskap, han simmade in på en 11:e plats med nya personliga rekordet 1.00,11.

Ett stort Grattis!

KM 2011

  • 11 dec 2011

image: KM 2011

Idag genomfördes klubbmästerskapet med starka insatser av alla deltagare. Vi var över 50 deltagare och det var särskilt roligt att se så många förstagångstävlare. Stort tack till alla som hjälpte till och starkt jobbat alla nyutbildade funktionärer.  Ett särskilt tack för det stämningsfulla luciasimmet, ni som inte var där missade något riktigt bra. Här är länk till resultatlistan: /explorer/files/Resultat Totalt - Per aldersgrupp utan mellantider(1).html

KM 2011 - Prel startlista

  • 10 dec 2011

image: KM 2011 - Prel startlista

Nu är preliminära startlistan klar. Vid frågor eller kompletteringar maila magnus.dur@gmail.com. Vi vill gärna ha fler familjelag, kom igen det är hur kul som helst!

/explorer/files/Deltagarlista Gren 1-21(1).html

 Ladda ordentligt ikväll så kör vi imorgon. Är du funktionär och glömt att anmäla att du kommer, maila magnus.dur@gmail.com.

Julklappsdoppet

  • 5 dec 2011

image: Julklappsdoppet

Vi var 14 st Saltissimmare som tävlade under 2 dagar i Åkeshovsbadet och Julklappsdoppet och vi hade 5 som gick vidare till finalpasset.