Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Sollentuna Simfestival

  • 25 mar 2013

Vi var 6 simmare från Saltis på Sollentuna Simfestival.

Anna tog storslam

  • 19 mar 2013

Saltis masters var i Södertälje och tävlade i helgen. Helgens höjdpunkter stod Anna Hammar för med världsrekord på 100 bröst och 50 bröst, tre europarekord och ett nordiskt rekord,  hon passade också på att slå tre europarekord och ett nordiskt rekord i andra grenar. Hon knep också vandringspriset för bästa prestation under SM.

GP2 och UGP2

  • 11 mar 2013

Vi var på två ställen och tävlade i helgen, dom yngre på UGP2 i Åkersberga och Fabbe på GP2 i Eriksdal.