Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Sponsorsim

  • 25 feb 2014

Lördagen den 22 februari genomförde mästerskapsgruppen ett lyckat sponsorsim. Under en timmas tid lyckades fyra simmare tillsammans simma 16 749 meter. En sträcka som motsvarar Saltsjöbaden - Gamla Stan. Totalt simmade de fyra simmarna in 16 000 kr. 70% av dessa intäkter går till simmarna, d v s 11 200 kr. Resterande 30%, motsvarande 4 800 kr går till klubben.

För de företag eller privatpersoner som vill lämna ett sponsorbidrag i efterhand så går det självklart bra.

Vi vill tacka alla sponsorer som bidragit till detta lyckade evenemang!

Kanaan Cup

  • 17 feb 2014

För oss blev Kanaan Cup 2014 en riktigt kul tävling. Vi åkte hem med 24 guld- 18 silver- och 10 bronsmedaljer! Dessutom segrade vi i Kanaan Cup, 8x50 mix. Det ständiga vandringspriset, en stor pokal, kommer nu att stå i våran simhall under 1 år.

Grattis alla Saltis simmare!