Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Resultat klubbtävlingen

  • 30 mar 2014

Tack alla för en härlig eftermiddag i Näckenbadet. Många simmare, stort engagemang och härlig stämning. Här finns resultaten.

Sollentuna Simfestival

  • 24 mar 2014

Simfestivalen blev en topptävling för oss. Det går inte att lyfta fram någon vid en sån här tävling, utan här lyfter vi fram alla. Alla presterade på topp!

Katrineholmslägret

  • 17 mar 2014

Nu till helgen har vi varit 16 simmare från alla C-grupperna på ett helgläger i Katrineholm. Under helgen har simmarna klarat av allt från hårda simpass till hastiga byten på centralen. Vi tränare har sett stor utveckling hos alla simmare för varje avklarat pass. Vi vill även rikta ett stort tack till Duveholmshallen, Katrinholms Simsällskap och Olssons vandrarhem för ett varmt omhändertagande, trevlig personal, bra lokaler och fantastisk mat. Förhoppningsvis är detta en anläggning vi kan återkomma till i framtiden. Stort tack till de medföljane föräldrar som har varit till stor hjälp under helgen.

Tränarna/ Anton, Petter och Bröderna Olsson

UGP2

  • 11 mar 2014

Efter en fantastisk helg i Åkersberga med många fin lopp och flera personliga rekord. En simmare som hade en extra bra helg var Astrid Hammar som tog guld på både 200 ooch400 frisim och dessutom JDM kvalade med tiden 4.50,16. Ett stort grattis till Astrid!

Petter

GP2 Stockholm

  • 10 mar 2014

Återigen fina lopp av Fabian på GP2 i Eriksdalsbadet. 3 starter, 3 finaler varav 2 bronsmedaljer. Allra bäst gick det på 200 rygg med tiden 2.06,27 som är nytt KR. 100 rygg 57,96 resp. 57,99 och 50 rygg 27,65 resp 27,67 i finalen. Med var också vår nya medlem Adam Karlsson från Spåret. Han blir tävlingsklar för oss den 4 april. Adam gick till final på 50 rygg och där blev det fina 27,95. Välkommen till Saltis!