Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

DM/JDM

  • 27 okt 2014

Astrid Hammar och Elias Altman var våra representanter på Inne DM/JDM som simmades i Södertälje. Astrid hade kvalat in på 200 fr och simmade på 2.16,62 strax över sitt PR. Elias blev JDM mästare 100 fr med fina 52,83. Dessutom blev Elias 2:a på 50 fr och 100 ry samt 3:a på 200 ry. 

Saltis Cup

  • 19 okt 2014

Det var glada och nöjda tränare som gick från Näckenbadet i söndags efter avslutat sista tävlingspass av årets Saltis Cup. Av våra drygt 160 starter på tävlingen var det nästan bara personliga rekord. Vi gratulerar Södertälje SS till totalsegern i klubbstriden.

Tränarna 

Saltis-Cup andra dagen

  • 19 okt 2014

En fantastisk dag med de yngre simmarna. Tack alla deltagare, funktionärer och sponsorer för en bra dag. Resultaten för dagen finner ni här.

Saltis-Cup 2014 första dagen

  • 18 okt 2014

Första dagen på Saltis-Cup är nu genomförd. Tack alla gästande föreningar och funktionärer för en en bra dag. Här finns resultatlistan. Nu laddar vi för de yngre imorgon.

Saltis-Cup 2014

  • 10 okt 2014

Snart är det dags. Start PM finns här och startlistan finns här.