Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Saltis-Sim

  • 24 dec 2014

Önskar er alla en

God Jul

 och

Ett Gott Nytt År

 

KM 2014 och lucia

  • 13 dec 2014

Tacka alla för ett härligt KM. Storslaget luciatåg, proffsiga funktionärer, duktiga simmare, surpriseåterseende av  Fabian, Sven Lind stipendiater Julia Kenning och Simon Gipperth, få se vår nyblivne dubbla svenska ungdomsmästare Elias simma samt avslutningsvis en spännande familjelagkapp. Vilken dag. Här finns resultatlistan.

KM 2014

  • 12 dec 2014

Imorgon smäller det! Årets klubbmästerskap genomförs i år på självaste lucia, Här finner ni startlistan. Efteranmälningar är hjärtligt välkomna, särskilt till familjelagkappen.

2 Sum-Sim Guld till Elias Altman

  • 8 dec 2014

Elias simmade bortom alla gränser när han i helgen vann Sum-Sim Riksfinal i Helsingborg, inte 1 gång utan 2 gånger!

100 rygg 56,86    200 rygg 2.03,68. Dessutom nytt pers på 100 fritt 52,65 och 9:a.

Stort Grattis Elias!