Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Uppsim

  • 25 jul 2015

Uppsim

Den 17 aug kl 1700 Näckenbadet. Om ni inte har skapat konto till ert barn så gör det i förväg under www.saltis-sim.com så underlättar det handläggningen.

Ytterligare frågor kan ni ställa till kansli@saltis-sim.com

Varmt välkomna

 

SM/JSM i Sundsvall

  • 5 jul 2015

! för Fabian Bergmans avslutande lopp på SM i Sundsvall. 200 rygg i finalen och en 3:e plats med tiden 2.04,74 vilket också är nytt klubbrekord. På den halva distansen 100 rygg blev Fabbe 4:a på 57,98.

Elias Altman avslutade även han säsongen starkt. Elias blev 5:a på JSM med 1.00,59 på 100 rygg och 9:a på senior SM i B finalen med 1.00,39.

Stort Grattis till både Fabbe och Elias!