Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Peter Asp Swim

  • 28 sep 2015

I helgen har det simmas en massa! Det har blivit många pers och medaljer. Alla har varit väldigt duktiga såväl i personliga lopp som lagkapp. Resultatet på lagkapperna blev andra plats för killaget i både frisim och medley lagkappen. Tjejlag 1 vann båda lagkapperna och tjejlag 2 kom på tredje plats i båda lagkapperna. Det har varit en rolig tävling och vi har alla haft en superhärlig helg i Wisby på Gotland!

För lite mer information kan man följa SIF simning på instagram@saltissim

Simhallsfrågan-Mail till politiker

  • 5 sep 2015

Styrelsen i simsektionen har formulerat ett mail till alla i kommunfullmäktige som ska rösta om förslaget att projektera ny simhall på Saltsjöbadens IP. Läs gärna och hjälp oss föra en konstruktiv dialog.