Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Lagkassen

  • 23 mar 2016

Nu är det dags att fylla förråden igen! Gå in på  www.lagkassen.se/saltis och beställ så drar vi in pengar till kommande läger.

UGP 2

  • 14 mar 2016

Inte mindre än 11 medaljer åker vi hem med från Eriksdal i helgen. Dessutom ett Sum-Sim kval av Astrid Hammar på 400 frisim.

Våra Medaljörer:

Elias Altman   100 fr 100 ry  200 me

Astrid Hammar   200 ry 200 fr 400 fr

Louise Ericsson   200 ry 200 fr

Linnea Gipperth   200 ry 400 fr

Mira Burmeister   400 fr

Förutom dessa medaljörer hade vi många bra simningar och personliga rekord. Nämnas här bör Axel Liljas och Arvid Hallenborgs simningar på 100 frisim.

Vilunda Knatte

  • 13 mar 2016

Dagens tävling på Vilundabadet var en rolig och lärorik upplevelse för våra yngsta tävlingsssimmare. Många provade på nya distanser och många satte nya personbästa. Trots värmen var humöret på topp och vi hade en mycket trevlig tävlingsdag tillsammans.

Hälsar C tränarna

Årsmöte simsektionen 2016-04-14

  • 6 mar 2016

2016-04-14  kl 19:00 har simsektionen årsmöte i Aktivitetshuset på IP. Välkomna! Agenda finner ni här.