Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Vilunda Knatte Cup

  • 14 mar 2017

Under söndagen var C-grupperna och även några från B-gruppen på Vilunda Knatte. Många nya personliga rekord samt även några medaljplatser, både silver och guld! Simmarna hade även humöret på topp trots den långa väntan mellan grenarna och brist på plats.

Bra kämpat, mvh Tränarna!

Årsmöte Saltsjöbadens IF -Simning

  • 13 mar 2017

Dag: torsdag den 20 april 2017 kl. 18.30-19.30

Plats: Aktivitetshuset, IP

 

Varmt Välkomna

Marcus Neuman

Ordförande

UGP 2

  • 13 mar 2017

Det här var riktigt kul! Bra simningar, personliga rekord, flera medaljer och det trotts en veckas uppehåll med träning.

Nu har vi framför oss Swim Open Stockholm, för ett par av oss, och därefter tävling i Täby i 50:a i slutet av april. Samma helg har B och C grupperna läger i Fagersta, så in och anmäl!