Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Funktionärer

  • 24 sep 2018

Tävlingsfunktionärsutbildning – nytt tillfälle!

 

En viktig del i vår organisation är tävlingsfunktionärer. Vi behöver som klubb kontinuerligt utbilda funktionärer för att kunna genomföra egna tävlingar såsom Saltis Cup och KM. Dessa tävlingar är en mycket viktig inkomstkälla till bl.a. vår lägerverksamhet.

 

Inför kommande år har vi stort behov av nya funktionärer så anmäl er till höstens utbildningstillfälle.

 

Tid & plats;

17-18 oktober kl. 18-20.30 i aktivitetshuset på IP.

Vi bjuder på något lätt att äta och dricka.

 

Anmälan;

Maila till; ajaegerstig@live.com, omgående.

 

 

Vad innebär det att vara funktionär?

Att vara funktionär innebär att man under simtävlingar är tidtagnings- och vändningskontrollant. Du kommer sedan att anlitas vid våra egna tävlingar (oftast 2 ggr/år) och även lånas ut ibland till tävlingar där våra simmare deltar.

 

Dessutom har funktionären alltid bästa platsen att följa sitt eget barns simtävling!

 

Välkomna!