Hur anmäler jag mig?

Hur anmäler jag mig?

Vi tar löpande in nya barn vid mån av plats.

Anmäl intresse via jonas.conradsson@gmail.com och ange namn och personnummer på barnet samt namn, tel och email till vårdnadshavare.

Ni erbjuds plats via kallelse, som skickas ut via e-mail. Återkoppla gärna snarast möjligt om ni ej önskar behålla platsen så att vi kan erbjuda platsen vidare till nästa i kön. 

Vill du anmäla ett barn skapar du ett konto för barnet med dess personliga uppgifter men uppger din egen mailadress för att vi ska kunna kommunicera med er. Har ni inget konto skapar ni det på Saltsjöbadens IFs hemsida. Om du inte hittar rätt på sidan eller får problem med att skapa ett konto kan du alltid kontakta Saltsjöbadens IFs kansli. Mailadressen är kansli@saltsjobadensif.se.

Tänk på att hålla era konton i kansliet online uppdaterade med korrekta kontaktuppgifter, utan korrekt e-mail kan vi inte kalla ditt barn. Ändringar sköter ni genom att logga in på ert barns konto.

Eftersom friidrotten är en ideell förening behövs engagerade föräldrar som både ledare och i styrelsen. Vid föräldraengagemang under minst två år erbjuds barnet förtur i kön. Vid behov av engagemang inom styrelsen eller som ledare i en friidrottsgrupp kommer ett mail att gå ut till samtliga i kön som det berör. Vi ser fram emot att höra ifrån dig då!