Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Saltis-Cup 2017

  • 29 okt 2017

På söndag är det dags för Saltis-Cup 2017. 11 klubbar kommer på besök med över 300 simmare, blir en härlig söndag!

Start PM

Deltagarlista

Ungdoms-GP 1 i Södertälje

  • 24 okt 2017

I helgen var 11 glada Saltis-simmare i Södertälje och simmade Ungdoms-GP 1.  Sammanlagt fick Saltis med sig 3 medaljer hem i bagaget.

Aquarapid Knatte

  • 18 okt 2017

Nu i lördags var det dags för Aquarapid knatte i Sundbyberg för våra simmare födda 05 och senare. Vi var en stor grupp (13st!) och det blev många nya personliga rekord och 3 medaljer till Saltis!

DM i Torvalla

  • 16 okt 2017

Det blev en bra tävlingshelg på DM i Haninge för Saltis Sim och Linnea Gipperth. Linnea fightades med övriga Stockholmseliten och på 200 ryggsim och hon lyckades knipa en fin silvermedalj på en bra tid, 2:20,57. Thea Boij Du Rietz simmade ett godkänt lopp på 100 ryggsim men fick sedan tyvärr stryka sig på grund av sjukdom.

Svenska Simspelen i Upplands Väsby

  • 10 okt 2017

I helgen var Saltis Sim representerade på Svenska Simspelen i Upplands Väsby genom Linnea Gipperth och Thea Boij Du Rietz. Tävlingen bjöd på bra motstånd från bl.a. Finland, Danmark, Norge, Polen samt många duktiga svenska simmare.