Anmälningar

Hur fungerar det?

Ni anmäler ert barn via ert barns personliga konto i Kanliet Online. För att kunna stå på kölistan gäller att man måste vara medlem i Saltsjöbadens IF, för 2019 gäller 300:- per kalenderår.

Vi tar in nya barn vid mån av plats, både ht och vt. Avgiften minskas till 60% om kallelse skickas ut efter 28/2 respektive 15/10.

Ni erbjuds plats via kallelse, som skickas ut via e-mail. Tänk på att hålla era barns konton i Kansliet Online uppdaterade med korrekta kontaktuppgifter. Utan korrekt e-mail kan vi inte kalla ditt barn. Återkoppla gärna snarast möjligt om ni ej önskar behålla platsen. Då får vi möjlighet att erbjuda platsen vidare till nästa i kön. 

Ni har möjlighet att provträna en lektion under terminens första vecka och därefter säga upp er plats om ni inte önskar fortsätta. Görs inte det faktureras hela avgiften!

Vill ni sluta på gymnastiken säger ni upp er plats via e-mail till gymnastikko@saltsjobadensif.se (OBS! Det räcker INTE med att meddela gymnastiktränaren).

Om ert barn inte har blivit kallad innebär det tyvärr att ni inte har fått plats. Vi ingen möjlighet att svara på sannolikhet till plats då det beror på anonyma barn, förtursbarn och undantag vid sjukdom eller utlandsvistelse. För att se kölistan, se under Gymnastikkö, flik "Deltagare". Överst i gymnastikkölistan står den som stått längst i kön. P.g.a. sekretess syns ej födelseår. 

Vårt system kan tyvärr inte hantera flytt inom kön. Det innebär att när man säger upp sin plats måste man ställa sig i kön på nytt. Det innebär att man automatiskt hamnar sist i kön.  Vi gör enbart undantag vid sjukdom eller utlandsvistelse. 

Eftersom gymnastiken är en ideell förening behövs engagerade föräldrar som både ledare och i styrelsen. Vid föräldraengagemang under minst två år erbjuds barnet förtur i kön. Vid behov av engagemang inom styrelsen eller som ledare i en gymnastiktrupp kommer ett mail att gå ut till samtliga i kön som det berör. Vi ser fram emot att höra ifrån dig då!

Logga in på ditt medlemskonto

Alla aktiviteter

Alla aktiviteter ni kan anmäla er till.

Gymnastik / Gymnastikkö

Nivå
Aktiviteter
Veckodag
Platser kvar
1
mån
404
Aktivitet
Ålder
Period
Status
Veckodag
Platser kvar
Kölista
Ålder: 3-15 år
Period: 1 jan - 20 dec 2024
Veckodag: mån
3-15 år
1 jan - 20 dec 2024
  • Öppen för bokning
mån
404/500