Sponring

Vill du synas tillsammans med SIF Fotboll

Driver du ett företag, eller jobbar på ett, och vill synas mer lokalt! Då har vi flera spännande och nya möjligheter på gång!

Med över 1000 medlemmar är Saltsjöbadens IF Fotboll en av regionens ledande fotbollsklubbar. Vi har en lång historia med stark och tydlig breddprofil som är mycket uppskattad. Vår lagverksamhet, från 7-årsåldern och uppåt, drivs av hundratals engagerade och ideella föräldrar och ungdomstränare. I år har vi närapå 60 lag anmälda i seriespelet, vilket betyder nästan 30 hemmamatcher varje vecka nere på IP, -och 30 bortamatcher i Stockholmsområdet. Utöver lagverksamheten driver vi fotbollsskola för yngre barn samt training camps på sommaren, som totalt samlar över 500 barn och ungdomar varje år. 

Syns man tillsammans med SIF Fotboll så syns man i Saltis! Och samtidigt är du också med och stöttar oss i att vidareutveckla vår verksamhet! 
 

Synas på ny matchtröja?

Till nästa säsong kommer vi att lansera nya matchtröjor. I samband med detta erbjuder vi ett fåtal företag som vill synas lokalt att få sin logga tryckt direkt på SIF Fotbolls matchtröja! Detta är ett unikt tillfälle, matchtröjor lanseras normalt endast var fjärde år!  
 

Synas på IP med banderoll?

Saltis IP är vår mötesplats och alltid fullt med Saltisbarn, föräldrar och motståndare under säsong. Vi erbjuder möjlighet att sätta upp banderoll/logga med ditt företags namn på IP, under en tänkt period om två år. Priset för detta är 12.500 SEK. 
 

Tycker du att detta låter intressant och vill veta mer? Kontakta då gärna SIF Fotbolls Sponsoransvarige Daniel Dersen så berättar han mer (daniel.dersen@gmail.com) (070-8470484).

Vi har även ytterligare sponsringsalternativ och är givetvis även öppna för nya kreativa förslag, kontakta Daniel så ser vi vad vi kan göra!