Träningstider V4-V13 2024

Nu har vi fått besked från Nacka Kommun att fotbollstältet på Nacka IP kommer öppna ifrån V4 (22/1). Genom att fotbollstältet nu öppnar är det följande schema som gäller fram till V13.

Information kring Fotbollstältet. https://www.nacka.se/senastenytt-taltet

Information om hur snöröjningen fungerar, skillnad på en snöfri och en spelbar plan, varför det ibland är bättre att avvakta med snöröjning och varför det är viktigt att det endast är kommunens idrottsdrift som snöröjer och ingen annan. Så här fungerar snöröjningen av Nackas vinterplaner | Nacka kommun. Viktigt att man håller sig uppdaterad kring vinterplanerna.

SIF Fotboll kommer behöva svar från er huvudledare i åldersgrupperna senast 7 januari till fotboll@saltsjobadensif.se

• Vilka tilldelade tider kommer ni nyttja
  • När ifrån (datum) kommer ni börja träna

Viktigt att meddela vilka tider man ej kommer nyttja. Slarvar man med att informera klubbchef om tider som ej kommer nyttjas kan lag komma att faktureras för dessa onyttjade tider. Plan- och hallkostnader är en av våra största kostnader.

Detta schema gäller nu när fotbollstältet öppnar, då har SIF Fotboll tider på plogad vinterplan som är Fisksätra IP som vi kommer träna på, vilket betyder att man ej kommer ploga Saltsjöbadens IP. Utöver kommer de yngre åldersgrupper erbjudas inomhustid i Samskolan gymnastiksal. Sedan finns ett ”Grönt schema” (planer som ej plogas men, om vädret tillåter, anses spelbara). Grönt schema kommer meddelas under V3 då det fortfarande är under planering mellan berörda föreningar.

Matchtider

Nedan ser ni tilldelade matchtider, om ni ej tänker nyttja matchtid måste detta meddelas klubbchef i god tid. Det är av stor vikt att åldersgruppen har en dialog med den andra åldersgruppen som ni delar planen med för att slippa dubbelbokning.

Försäsongsschema V4-V13 2024