Hur blir jag medlem?

För att bli medlem och kunna ta del av vår skidverksamhet behöver du ett konto i Saltsjöbadens IFs verksamhetssystem. Kontot är individuellt, d v s barn måste ha egna konton.

Är du redan medlem i Saltsjöbadens IF är det bara att logga in och anmäla dig även till Skidsektionens. Klicka på länken för att komma direkt till anmälningssidan. 

TILL ANMÄLAN

Har du inget konto skapar du detta genom att klicka på ”Skapa Konto” i övre högre hörnet på sidan.  Här fyller du i uppgifter om namn, adress, personnummer, telefon, epost etc.  När du fyllt i alla uppgifter och skapat ett konto måste du aktivera kontot. Du får ett ”Aktiveringsmail” i din epost och i detta mail klickar du på länken och gör en anmälan till Skidsektionens aktiviteter på SIFs huvudsida. (Du måste vara inloggad för att kunna aktivera kontot). Aktiveringen är ett säkerhetssteg för att undvika att det skapas konton åt fel personer. 

Vill du anmäla ett barn skapar du ett separat konto för barnet med dess personliga uppgifter men uppger din egen mailadress för att vi ska kunna kommunicera med er. Aktivera barnets konto på samma sätt som ovan.

Om du inte hittar rätt på sidan eller får problem med att skapa ett konto kan du alltid kontakta Saltsjöbadens IFs kansli. Mailadressen är kansli@saltsjobadensif.se  (Se även fliken ”Kontakt oss”).

VÄLKOMMEN TILL SIFs Skidsektion!