Tränarutbildning C

Tränarutbildning C (Nationell utbildning)
Tränarutbildning C är en 2 dagars utbildning + webbuppgifter

Dagarna kommer att vara uppdelade i 2 tillfällen då du skall
genomföra webbuppgifter mellan de två gemensamma tillfällena.

Din insats som ledare och tränare är viktig och betyder mycket för svensk barn- och ungdomsfotboll. Fotbollen myllrar av liv och glädje – tiotusentals barn och ungdomar tränar, spelar och kämpar på våra planer och idrottsplatser runt om i landet – varje dag.

Våra barn och ungdomar behöver och förtjänar kunniga och ansvarsfulla tränare som kan inspirera alla små spelare till ett livslångt fotbollsintresse.

Tränarutbildning C är instegsutbildningen i fotbollens tränarutbildning. Den tar upp de delar av fotbollen som berör en tränare för unga lirare och för dig som senare vill gå vidare i din tränarutbildning.

Inom barnfotbollen ska barnen vara i fokus. De förtjänar att mötas av en varm och inspirerande miljö där de får möjlighet att växa som både fotbollsspelare och individer. Träningen ska ha spelet som utgångspunkt och präglas av en hög aktivitetsgrad och mycket glädje. Ledarskap och kommunikation med barn står i centrum, men också vägledning för att genomföra roliga, lärande och lekfulla träningspass. Kursen är en obligatorisk introduktion för alla tränare och öppnar möjligheter för vidare kurser inom det område man vill verka som tränare.

Läs mer här


Utbildningstillfällen 2022

Föreningen kommer att hålla en (1) Tränarutbildning C under året.

Dag 1* - 12 februari
Dag 2* - 12 mars

*Obligatorisk närvaro krävs på båda tillfällen för examinering.

Anmälan 

Kursen har ett max antal deltagare på 20 st.