Nycklar till kommunala anläggningar

Information gällande öppettider i Nacka sportcentrum och nyckelhanteringen v25 - v30. Nacka sportcentrum har för säsongen stängt kvällstid men har fortfarande öppet måndag – torsdag 06:30 – 15:30 samt fredag 06:30 – 12:30. Receptionen är på dagtid obemannad men för kontakt med vaktmästare så ringer man 08-7189345. Är vi i närheten så kommer vi då in och hjälper till vid frågor.

 För återlämning av nycklar gäller följande:
Nycklar kan återlämnas i brevlåda vid Nacka sportcentrums reception under alla timmar som dörrarna till Nacka sportcentrum är öppna.(Har Medley öppet kvällstid så är entrédörrarna öppna) Man lägger nycklarna i ett kuvert, märker kuvertet med namn på den personen som har kvitterat ut nycklarna samt telefonnummer. Kuvertet läggs sedan i den svarta brevlådan som finns till höger om receptionsluckan.

Alternativt, man besöker sportcentrum på ovan nämnda dagtider och kontaktar vaktmästaren på nummer 08-7189345 för hjälp direkt på plats.

 Vid utlämning av nycklar gäller följande:
Nycklar kan kvitteras ut dagtid på ovan nämnda öppettider. Ring gärna 08-7189345 INNAN ni är på plats så att idrottsdriften hinner säkerställa att en vaktmästare finns på plats i receptionen när kund vill komma och hämta ut nyckel.

 Vid ändring av behörighet/access på nyckelbricka:
Skicka mail till nicklas.eliasson@nacka.se med nyckelbrickans fyra sista siffror, vilken hall man vill ha access till, vilken tid man har sin bokning samt hur länge bokningen gäller. Någon från idrottsdriften kommer då att återkoppla när önskad access är tillagd och nyckelbrickan fungerar till önskad anläggning.

 Vid frågor är ni välkomna att under ovan angivna dagtider kontakta oss på nummer 08-7189345.