Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Solberga Open

  • 27 sep 2010

image: Solberga Open

Gotlandstävlingen Solberga Open kan vi åka tillbaks till!

Liten varm simhall, långa tävlingspass, långa matköer, bra boende på Kneippbyn, kvalitetssömn, mycket tid tillsammans, precis som det ska vara när det handlar om simning. Dessutom fick vi till det på tävlingen med nästan enbart personliga rekord, resultatlistan hittar du här på hemsidan under resultat. Vi blev 5:e klubb i poängstriden mellan klubbarna men vi VANN priset för bästa hejarklack!

En härlig helg tillsammans !

//Helen och Göran

Seriesim 3

  • 14 sep 2010

image: Seriesim 3

En samlad trupp åkte från Saltis till Åkeshovs simhall för att delta i Seriesimmets 3:e deltävling. Denna gång var det färre tomma saltisbanor vilket var något som verkligen stärkte lagkänslan. Bättre placeringar, bra tider och härliga simmare gav resultatet, ett riktigt roligt Seriesim! Snark kommer finalen i Eriksdalsbadet. Spännande!

//Helen

Platser kvar

  • 7 sep 2010

image: Platser kvar

Hej alla sim intresserade barn, ungdomar och vuxna
Vi har platser kvar i våra vuxengrupper och ströplatser i simskolan

 

Så in och anmäl er !!!