Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Uppstartsläger för B och C gruppern

  • 26 jul 2012

Strax drar höstens simtermin igång och vi tänkte köra en rivstart med ett uppstartsläger för B och C-grupperna. Lägret håller på mellan den 18-21 augusti. Lördag och söndag 9.30-18.00 samt måndag och tisdag 8.00-18.30. Kostnad 500 kr. Anmälan alternativt frågor till kansli@saltis-sim.com senast 10/8.

Sum-Sim i Borås

  • 21 jul 2012

Tre av våra simmare, Alexandra Nilsson, William Svalander och Elias Altman hade kvalat till årets Sum-Sim, som i år gick i Borås.

Bockstensdoppet

  • 3 jul 2012

Läger i Vargberg med träning och avslutande tävling – Bockstensdoppet. Många skratt, roliga minnen och väldigt bra simningar.

SM/JSM i Norrköping

  • 2 jul 2012

Ett bra SM/JSM för Fabbe men inte optimalt.