Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

UGP1

  • 28 jan 2014
Årets första tävling för våra lite yngre simmare gick av stapeln på eriksdalsbadet. En väldigt rolig tävling där många nya personbästa sattes och fler simmare provade på nya och lite längre distanser vilket alltid är roligt. Vi tränare ser redan fram emot nästa tävling, Kaanan Cup, som vi hoppas att vi kan bli riktigt många på. Så ni som inte har anmält er gör det nu! 
Petter o Maria

GP1

  • 27 jan 2014

Bra årsdebut för Fabian och Elias på GP1 i Uppsala.

Elias lyckades nå 3 B finaler och där simmade han på 50 ry 29,69 - 100 ry 1.02,98 - 200 ry 2.17,60.

Fabbe simmade 3 A finaler, 50 ry 27,57 - 100 ry 58,29 - 200 ry 2.08,41.

VT 2014

  • 7 jan 2014

Nu är bokningarna klara för vårens kurser. Logga in mer ert användarnamn och lösenord för att se vilken dag och tid ert barn ska simma.

Om ni EJ önskar simma denna termin meddela kansliet på kansli@saltis-sim.com så kan andra barn som vill ha platsen ta den.

 

Tack på förhand

Saltis-sim