Senaste Nytt

Välkommen till Saltsjöbadens IF Simning.

Börja simma med SIF-simning

 

Vill du börja simma med oss? Gör så här:

  1. Skapa ett konto till den person som vill börja simma med oss. Detta gör du genom att öppna  www.saltsjobadensif.se välj där på höger sida ”Skapa konto”. Fyll i alla uppgifter
  2. Aktivera kontot via den länk som skickas till din mail.
  3. När kontot är aktiverat så klickar du på fliken boka aktivitet sök där upp en grupp som heter ”Kö till simning alla nivåer 1-breddverksamhet
  4. Håll sedan utkik i er mail (se även i skräp korgen) efter inbjudan till uppsim.

 

Uppsim:

Vi har alltid ett uppsim för en som vill börja simma med oss. Detta för att kunna placera barnet i rätt nivå utifrån barnets kunskaper.

 

Simskolan/Breddverksamhet:

Vi har 6 nivåer i simskolan. När man är klar med en nivå, dvs barnet ska klara av de moment i den nivån innan vi flyttar upp ett barn till en högre nivå. Flyttar vi upp ett barn innan barnet är klar med delmomenten blir det svårt och jobbigt för barnet. 

När man är klar med simskolan går man över till Breddverksamheten . Då slipar vi vidare på tekniker i alla simsätt för att kunna gå vidare till antingen tävlingsgrupp eller till motionssim för ungdomar.

 

 

Vid frågor kontakta Annette Jansson Pantolin på mail annette@saltis-sim.com

Placering ny simhall

  • 23 aug 2015

Styrelsen i simsektionen vill med detta informera er medlemmar om utvecklingen av placeringsfrågan av ny simhall i vår kommundel och föreningens syn i frågan. Vi uppmanar er att sprida informationen till bekanta och gärna diskutera saken med våra lokala politiker.

Grattis Elias Altman

  • 19 aug 2015

Elias har blivit uttagen till Svenska Simförbundets Regionsläger 11-13 september. 

Stort Grattis!

Violen-Intensivsimskolan flyttas in

  • 2 aug 2015

PGA det kalla vädret så flyttar vi intensivsimskolan vid violen v 32 till Näckenbadet